• در آستانه برگزاری آئین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی؛
  • داوری نهایی جایزه ویژه پویانمایی برگزار شد

  • ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۵
در آستانه برگزاری آئین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، داوری نهایی جایزه ویژه پویانمایی با حضور 12 فینالیست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مرحله نهایی داوری جایزه ویژه پویانمایی در آستانه آئین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی برگزار شد. این جایزه که برای نخستین بار در ساختار جشنواره شیخ بهایی تعریف شده است، با هدف حمایت از نوآوری در حوزه انیمیشن و شناسایی ظرفیت‌های خلاقانه و فناورانه در این صنعت، در قالب یک بخش مستقل طراحی و اجرا شده است.

در این دوره، 12 شرکت و مجموعه فعال در زمینه تولید محتوای پویانمایی موفق شدند با عبور از مرحله ابتدایی ارزیابی، به مرحله نهایی داوری راه یابند. طرح‌های راه‌یافته به این مرحله، از میان آثار متنوعی انتخاب شده‌اند که طی ماه‌های گذشته به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و در آن‌ها طیف متنوعی از موضوعات اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و سرگرم‌آموزی مورد توجه قرار گرفته است.

هیئت داوران، با تکیه بر معیارهایی همچون نوآوری در فرم و محتوا، سطح فناوری مورد استفاده، قابلیت تجاری‌سازی و تأثیرگذاری فرهنگی و اجتماعی آثار، به بررسی این طرح‌ها پرداخته‌اند. شرکت‌های راه یافته به مرحله نهایی شامل «گروه هنری دوازدهم» با طرح «مجموعه انیمیشن خاله طوبی»، «فانوس خیال» با عنوان طرح «بادی لند»، مجموعه «انیمیشن فانوس خیال» با طرح «خرده روایت‌های نوجوانی قاسم سلیمانی»، «حامی رسانه نواندیش» با طرح «مجموعه انیمیشن فلان شهر»، «دهکده علوم شناختی تعالی» با طرح «قارقارستان»، شرکت «پویانمای شمس» با طرح «تولید، عرصه و برنامه‌ریزی سریال پویانمایی خردسالان لئونا در حوزه سرگرم آموزی»، شرکت «راویان خلاق نسل نو» با طرح «انیمیشن 2 بعدی با تکنیک کات اوت دارای ویژگی عمق‌دهی»، «استودیو انیمیشن و آموزشگاه آزاد هنری فرفره» با عنوان طرح «ریزغول‌ها»، «موسسه فرهنگی و هنری صلح و سلام» با طرح «مجموعه رزالیکا»، شرکت «آریا صنعت تخیل» با عنوان «انیمیشن شنگول و منگول»، «شبکه انتشار محتوا بُن» با عنوان «انیمیشن سینمایی کرم کتاب» و شرکت «فراسوی ابعاد آسمان خیال» با عنوان «طرح اجرایی تولید فراسوی ابعاد» در این نشست حضور داشتند. مرحله نهایی داوری این بخش با حضور تیم تخصصی داوران در حوزه پویانمایی و نوآوری برگزار شده و برگزیدگان نهایی، امروز ۲۵ اردیبهشت‌ماه در آئین رسمی اختتامیه جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی که در میهمانسرای عباسی اصفهان برگزار خواهد شد،

معرفی می‌شوند. صنعت پویانمایی به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های هنر و سرگرمی، نقش بسزایی در انتقال مفاهیم فرهنگی و آموزشی ایفا می‌کند. این صنعت نه تنها به تولید آثار جذاب و سرگرم‌کننده می‌پردازد، بلکه با ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه فناوری‌های نوین، به رشد اقتصادی کشورها کمک می‌کند. با توجه به افزایش تقاضا برای محتوای دیجیتال و پویانمایی در سطوح مختلف، اهمیت این صنعت در شکل‌دهی به آینده رسانه‌ها و فرهنگ عمومی روز به روز بیشتر می‌شود. از این رو، سرمایه‌گذاری در آموزش و زیرساخت‌های پویانمایی می‌تواند به ارتقاء کیفیت آثار تولیدی و افزایش رقابت‌پذیری در بازار منجر شود.

تعداد بازدید : ۲      تاریخ: 1404/02/25

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت